BEDRIJF

Vakmanschap

Zaakvoerder Wesley Verfaillie draagt vakmanschap hoog in het vaandel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de renovatiesector, is hij een polyvalent vakman met respect voor tradities en met kennis van nieuwe ontwikkelingen en trends in de bouwsector.


Kwaliteit en eerlijkheid

Betrouwbare diensten leveren in een eerlijke, open en persoonlijke sfeer: daar staan wij voor. De drang naar perfectionisme in kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons een alledaags streven. We sluiten geen compromissen wat deze twee pijlers betreft. Tevredenheid staat voorop!


Totaalaanpak op maat

Verfaillie Renovaties staat voor een projectaanpak waarbij sterk gecoördineerd en gepland wordt vanaf de eerste gesprekken tot de afwerking. Dankzij de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze diensten kunnen we alle projecten aan - steeds op maat.


Stijlvol

Verfaillie Renovaties denkt ook graag mee over de inrichting of esthetische uitwerking van jouw project. We hebben grote kennis en ervaring in uiteenlopende materialen en bouwstijlen: een specifieke liefde voor cottage en landelijk, maar ook strakke interieurs.